POLOTOVARY

  • Naše masné polotovary určené k tepelné úpravě. Všechny jsou velice jednoduché na přípravu. Nepoužíváme chemii, nikdy jsme na chemii nevěřili. 
  • Naše produkty, určené k tepelné úpravě 
  • Všechny produkty jsou vakuově balené a lze je i zamrazit.
  • Recepty a tipy najdete na www.trms.cz
  • Neváhejte nás kontaktovat, jsme tu pro vás! 
  • +420 739 022 597 , info@trms.cz
  • Po otevření balení prosím spotřebujte do 24 hodin.
  • Skladujte do 5°C

Cena

59310
159310
guanciale
59 Kč
Skladem (>5 ks)

Pravý řez líčka na guanciale z bio přeštíka z venkovního chovu. Naložený do soli, bylinek a pepře. Bez nitrátů, náhražek, lepku a jiné chemie. Minimální doba spotřeby je 21dní. Můžete mít v lednici i po otevření. Zabalte do fólie. 

 

726
4M5A8288
107 Kč
Skladem (>5 ks)

Slanina z vepřového boku (Belly Bacon - aneb americký styl slaniny)  z bio přeštíka z venkovního chovu. Vyráběna z masa stařeného za sucha. Bez nitrátů, náhražek, lepku a jiné chemie. Na soli. Minimální doba spotřeby je 5 dní. 

96
cropped 0035 4M5A8392.jpg
120 Kč
Skladem (>5 ks)

Anglická snídaňová klobása z bio přeštíka z venkovního chovu. Vyrobená z bio vepřového, bylinek, soli a pepře. Bez nitrátů, náhražek, lepku a jiné chemie. Ideální na snídani, ale i na večeři či oběd - zkuste “Žabáka v díře” - skvělý recept na našem webu www.trms.cz. Minimální doba spotřeby je 5 dní. 

87
cropped 0061 bio jehněčí kofty.jpg
130 Kč
K rezervaci

Kofty z jehněčího masa na pánev, gril či do trouby. Bez nitrátů, náhražek, lepku a jiné chemie. Minimální doba spotřeby je 5 dní. 

 

78
9c39fabd 10ee 4df7 9009 9699998d5dfe
Tip
195 Kč
K rezervaci

Náš burger, ideální balanc svaloviny a tuku. Meleme 5 různých řezů masa a dáváme si na tom záležet. Naše burgery nejsou z ořezů! Maso je z bio pastevních chovů. Ochucený solí a pepřem. Minimální doba spotřeby je 5 dní.

75
Vinná klobása cca 500g
Novinka
310 Kč
Skladem

Zimní klasika - vinná, nebo taky bílá klobása. Samozřejmě z bio venkovního přeštíka, podle naší vlastní receptury. Bílé víno, muškátkový oříšek, citrónová kůra... 

Umotejte šneky, obalte v mouce nebo trojobalu ke smažení.

Nebo "na lenocha" - do pekáčku do trouby. Přihoďte zeleninu na pečení a je to. Prostě mňam!

1097
6 položek celkem