BIO VEPŘOVÉ

  • Bio přeštické prase, chované venku, stařené za sucha 
  • Všechny produkty jsou vakuově balené a lze je i zamrazit.
  • Recepty a tipy najdete na www.trms.cz
  • Neváhejte nás kontaktovat, jsme tu pro vás! 
  • +420 739 022 597 , info@trms.cz
  • Po otevření balení prosím spotřebujte do 24 hodin
  • Skladujte v 0-3°C.

Cena

59550
159550
guanciale
59 Kč
Skladem (>5 ks)

Pravý řez líčka na guanciale z bio přeštíka z venkovního chovu. Naložený do soli, bylinek a pepře. Bez nitrátů, náhražek, lepku a jiné chemie. Minimální doba spotřeby je 21dní. Můžete mít v lednici i po otevření. Zabalte do fólie. 

 

726
90 Kč
Skladem (5 ks)

Slanina z vepřového boku (Belly Bacon - aneb americký styl slaniny)  z bio přeštíka z venkovního chovu. Vyráběna z masa stařeného za sucha. Bez nitrátů, náhražek, lepku a jiné chemie. Na soli. Minimální doba spotřeby je 5 dní. 

96
mlete veprove
160 Kč
Skladem (>5 ks)

Čerstvě namleté vepřové maso. Minimální doba spotřeby je 3 dny. 

Unikátní za sucha stařené vepřové bio maso z vepře přeštického chovaného venku. 

 

51
kostky veprove
225 Kč
Skladem (5 ks)

Kostky na guláš či casserole, velice praktický řez na každodenní vaření. Minimální doba spotřeby je 5 dní. Unikátní za sucha stařené vepřové bio maso z vepře přeštického chovaného venku. 

 

 

48
kotletka
270 Kč
Skladem (>5 ks)

Lahodná kotletka a rychlá příprava. Balené ve vakuu, min doba spotřeby 7 dní. Můžete i zamrazit.

Great classic in a fast to cook version. Easy to pan fry.

45
Bio vepřová krkovice s kostí 2ks cca 600g
270 Kč
Skladem (>5 ks)

Dva plátky vepřové krkovice s kostí. Tyto plátky jsou výborné purdce osmažené a pak pomalu dopečené/dosmažené. Jsou ale výborné i pomalu pečené. Minimální doba spotřeby je 10 dní. 

Unikátní za sucha stařené vepřové bio maso z vepře přeštického chovaného venku. 

879
Bio ossobuco z Přeštíka
290 Kč
Skladem

Doporučujeme péci pomalu a dlouho, ideálně v pomalém hrnci. Minimální doba spotřeby je 7 dní.

Unikátní za sucha stařené vepřové bio maso z vepře přeštického chovaného venku. 

 

990
453C6129
290 Kč
Skladem (5 ks)

 Naše slavné velké kotlety na kosti z přeštíka. Jsou lahodné, recept jak na ně najdete na našich stránkách v receptech www.trms.cz. Minimální doba spotřeby je 7 dní. Unikátní za sucha stařené vepřové bio maso z vepře přeštického chovaného venku. 

 

DS99987700
rizky z kyty vepr
295 Kč
Skladem (2 ks)

Plátky z kýty. Ideální na obalované či přírodní řízky, ale i na plno jiných receptů. Dají se využít i na různé rolky čí tam, kde chcete mít maso s méně tukem. Minimální doba spotřeby je 7 dní. 

Unikátní za sucha stařené vepřové bio maso z vepře přeštického chovaného venku. 

DS99987701
Bio vepřová krkovice cca 700g
315 Kč
Skladem (>5 ks)

Skvělý řez na kosti z ramínka je ideální pro pomalé pečení jak v trouně, tak klidně na grilu. Velice chutná část. Brzo přidáme recepty. Minimální doba spotřeby je 10 dní. 

Unikátní za sucha stařené vepřové bio maso z vepře přeštického chovaného venku. 

930
Bio Přetická vepřová panenka/ Bio Přeštík pork fillet cca 450 gr
350 Kč
Skladem (5 ks)
Bio panenka z přeštíka z venkovního chovu. Vhodné na úplně každou přípravu. Bio preštík pork fillet from outdoor reared heritag breed.
 
1076
pecinka
450 Kč
Skladem (>5 ks)

Pečínka na dlouhé pečení a na přípravu tolik oblíbeného pulled pork. Úžasný kus, skvělý na víkend, recept na www.trms.cz.  Minimální doba spotřeby je 10 dní. 

Unikátní za sucha stařené vepřové bio maso z vepře přeštického chovaného venku. 

 

0001
Bio vepřová pečínka z ramínka 1kg
490 Kč
Skladem (2 ks)

Pečínka je úžasná věc. Naše pečínka je jednoduchá na přípravu, Stačí vložit do předehřáté trouby na 180 stupňů, v pekáčku "vystlaném" kořenovou zeleninou, na které pečínka sedí. Podlét vodou nebo bílým vínem. Po 20ti minutách stačí stáhnout teplotu na 160 a péci celkem hodinu a půl až dvě. Před pečením stačí jen posolit. Před servírováním nechte 10_20 min odpočinout. Výborná i studená na plátky. 

1050
4996fbbe 7d12 4325 a48d 32e684c2562c
550 Kč
Skladem (1 ks)

Pečínka je úžasná věc. Naše pečínka je jednoduchá na přípravu, Stačí vložit do předehřáté trouby na 180 stupňů, v pekáčku "vystlaném" kořenovou zeleninou, na které pečínka sedí. Podlét vodou nebo bílým vínem. Po 20ti minutách stačí stáhnout teplotu na 160 a péci celkem hodinu a půl až dvě. Před pečením stačí jen posolit. Před servírováním nechte 10_20 min odpočinout. Výborná i studená na plátky. 

1047
14 položek celkem