Náš příbeh

PAUL DAY – narozen ve Velké Británii v hrabství Staffordshire. Původní profesí řezník, pracoval dlouho i jako řezník v londýnském Chinatown, kde také začal s vařením. Po Chinatown následovala práce kuchaře pro Johna Torodea v populární restauraci Mezzo v Londýně, následovala kariéra, která přivedla Paula na místo senior sous chefa v londýnském Nobu či do stejné pozice v restauraci Davida Thomsona. Paul pracoval v New Yorku, Madridu, konzultoval v Istanbulu či v pákistánském Lahoru. Od roku 2009 žije v České republice, kde otevřel restauraci Sansho a Maso a kobliha, kde je šéfkuchařem.

MICHAELA DAY – manželka Paula, narozená v České republice, studovala politické vědy v Santa Barbaře v Californii, následně vystudovala fakultu práv na italské universitě v Camerinu. Podporuje bio zemědělství, pěstování a chov místních plodin a zvířat, obnovitelné zdroje, informovanost ohledně stavu zemědělských zvířat, zajímá se o permakulturu.  


@realmeatsociety na Instagramu